Kijkje achter de schermen: de voorbereidingen op de Lomi Lomi massage

Goed nieuws! Het zomerseizoen komt langzaam weer dichterbij en daarom zijn wij bij Zuiver momenteel bezig met de eerste voorbereidingen. Naast het gereed maken van onze spa tuin en het samenstellen van een nieuwe zomerse menukaart is onze beauty afdeling bezig met het volgen van diverse trainingen. Vanaf deze zomer kan je bijvoorbeeld genieten van een nieuwe massage: De Lomi Lomi massage.

Lomi Lomi massage training

Lomi Lomi massage

De Lomi Lomi massage

Oorspronkelijk komt deze massagevorm uit Hawaii. De behandeling kenmerkt zich door zijn lange strijkingen die de interne balans van het lichaam herstellen. Wanneer je al geruime tijd op zoek bent naar een moment van ontspanning, dan zal de Lomi Lomi massage zeker bijdragen aan een moment van rust. Wil jij één van de eerste zijn die deze massage mag ervaren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat we jou op de hoogte kunnen houden van de lancering van deze nieuwe behandeling!

Ben jij nu al benieuwd hoe een zomerdag er bij Zuiver uit komt te zien? Bekijk hieronder dan alvast een kleine impressie!

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook