Ja, ook jij bent een powervrouw!

De powervrouw. Een krachtige term, maar wat houdt het nou precies in? Het is een term die voor heel veel vrouwen gebruikt kan worden. Het is bijvoorbeeld de werkende moeder die naast haar baan ook voor haar gezin alle ballen omhoog probeert te houden. Die iedere ochtend de broodtrommels vult, de kinderen naar school brengt en weer ophaalt, een gezonde maaltijd op tafel zet, mee gaat naar de zwemles (en/of alle andere sportactiviteiten) en ’s avonds voor het slapen een boekje voorleest aan haar kroost. Maar ook de vrouw zonder gezin, die hard werkt aan haar carrière en iedere dag weer tot het uiterste gaat. De vrouw die arbeidsongeschikt is maar zich wel inzet voor een goed doel. De vrouw die vrijwilligerswerk doet. De vrouw die altijd voor iedereen klaar staat en zichzelf hier soms zelfs voor wegcijfert.

Een powervrouw is een vrouw die doet wat ze kan, rekening houdend met haar eigen vermogens en grenzen. Een vrouw die zich niet op laat jutten. Die zichzelf kan zijn en voor haar mening durft uit te komen, ook al is het niet altijd makkelijk. Je hebt ze vast ook wel in je naaste omgeving. Je moeder, je oma, je zus, je beste vriendin, je buurvrouw, je collega.. of je bent er zelf één? Ja, ook jij bent een powervrouw!

Vandaag is het internationale vrouwendag. Een speciale dag waarbij vrouwen – internationaal – centraal staan. Je kunt deze dag op verschillende manieren vieren. Op diverse locaties in Nederland zijn er bijvoorbeeld seminars en bijeenkomsten die je kunt bijwonen. Ontsnap je liever even aan de hectiek van alledag en ben je op zoek naar een plek waar relaxen centraal staat? Breng dan vandaag (of binnenkort, als vandaag een beetje kortdag is in je drukke bestaan) een bezoekje aan Zuiver.

Een dagje Zuiver

Ontdek wat rust en ontspanning met je doet en breng een bezoek aan Spa Sport Hotel Zuiver. Warm op in de sauna’s, dompel jezelf onder in één van onze aromabaden of whirlpools, neem een duik in het zwembad en strijk neer op een ligbed in de frisse boslucht. Relax in de traditionele Finse sauna’s, versoepel je spieren en gewrichten in de infraroodsauna, breng je lichaam in balans met kleurentherapie en dompel jezelf onder in één van de aromabaden of whirlpools. Bij Zuiver kun je onthaasten, rusten, bijtanken en bovenal: hemels genieten van dat weldadige gevoel van luxe.

Wat je ook doet, Zuiver wenst jullie allemaal een hele ontspannen internationale vrouwendag!

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook