It’s not about having time. It’s about making time!

Vanaf het moment dat de wekker gaat schiet je binnen no-time in de vijfde versnelling. Snel douchen, ontbijten, kinderen aankleden en hup, gauw naar de opvang of school. Onderweg kijk je in je agenda wanneer de eerste meeting gepland staat en wordt je de hele dag van het ene project naar het andere geslingerd. Eenmaal richting huis moet je eerst de kinderen ophalen om vervolgens gelijk te gaan koken en te zorgen dat ze schoon en op tijd in bed liggen. Jullie ploffen samen op de bank met jullie favoriete Netflix serie, maar je bent zo moe dat je nog voor het einde tegen je partner aan in slaap valt. Herkenbaar? Dan zijn jullie echt toe aan wat ontspanning!

Tijd is vaak een knelpunt in een relatie

We hebben het tegenwoordig druk. Héél druk! We hebben het zelfs zó druk, dat we degene die de meeste aandacht verdiend soms een beetje vergeten; je partner! Samen af en toe de agenda’s trekken klinkt misschien niet heel romantisch, maar is wel nodig om er voor te zorgen dat je voldoende tijd met elkaar doorbrengt. Wil je het toch een beetje spontaan en spannend houden? Verras je partner dan door wel samen af te spreken dat je iets leuks gaat doen, maar vertel niet wát jullie gaan doen.

Lees ook: Romantisch dagje weg

Neem de tijd voor elkaar als je samen bent

Soms is het onmogelijk om elkaar veel en lang te zien. Des te belangrijker is het om in de tijd die je samen doorbrengt, ook echt aandacht voor elkaar te hebben. Dus leg je telefoon of tablet weg, zorg dat je deadlines gehaald zijn en dat de kinderen op een plek zijn waar je een fijn en vertrouwd gevoel bij hebt. Op deze manier kun je echt van elkaar genieten.

De ‘koelste’ plek van Amsterdam

Voor de nodige quality time ben je het liefst op zoek naar een plek waar je niet al teveel drukte om je heen hebt en gewoon lekker kunt genieten. Bij Zuiver ervaar je dit gevoel! Prachtig gelegen aan de rand van het Amsterdamse Bos strijk je neer op onze ligweide op één van onze luxe ligbedden en geniet je van de frisse boslucht. Bestel samen een heerlijke smoothie of cocktail en ga even helemaal offline.

Bekijk onze spa acties

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook