Hoe hou je je kinderen bezig de komende weken: 4 leuke én praktische tips!

We zitten inmiddels al een kleine week aan huis gebonden. Zelf ben je genoodzaakt om thuis te werken, maar – als je kinderen op school zitten – moeten zij thuis hun huiswerk maken. Het is voorlopig even de situatie waar we allemaal mee moeten dealen. Op papier klinkt dit allemaal lang niet zo erg, maar in de praktijk is het een regelrecht drama. Komen de muren al op je af en zitten je kinderen al tegen het plafond? Zuiver geeft je 4 leuke en praktische tips om tussen het werken en huiswerk maken door samen (of afhankelijk van de leeftijd van de kinderen kunnen ze het zelfs alleen) leuke dingen te doen:

  1. Laat de kinderen mooie tekeningen of breiwerkjes maken voor opa en oma of voor ouderen in verzorgingstehuizen. Zet de kids samen aan tafel en neem zelf een beetje afstand aan een bureau of andere tafel zodat jij weer even wat werk kunt doen. Zijn de kinderen nog erg jong en kunnen zij niet zelfstandig aan de slag? Maak er dan een fijn moment samen van en werk als de kinderen een middagslaapje doen.
  2. Bak samen koekjes, appeltaart, of brood, dat is niet alleen lekker maar ook leerzaam!
    Laat ze meehelpen bij het koken, of bedenk met welke huishoudelijke klusjes ze kunnen helpen in en om het huis. Met mooi lenteweer zijn er waarschijnlijk nog genoeg klusjes te doen in eigen tuin of bij de plaatselijke tuintjes.
  3. Ga samen naar de plaatselijke hobbywinkel en laat de kinderen wol, borduurgaren, figuurzaag/kartelschaartjes, klei, verf, tekenspullen uitkiezen. Zo zijn jullie er gelijk even uit zonder de speelplaats te overbelasten.
  4. Denk ook eens aan die eenzame buurman of buurvrouw die misschien wel wat hulp kan gebruiken, biedt samen aan om eventueel een boodschap te halen of naar de apotheek te gaan.

En dan rest ons nog maar één ding. Probeer kalm te blijven, het is voor een goed doel. Hou in je achterhoofd dat er straks weer momenten zijn dat je een dagje voor jezelf kunt nemen. Door weer te winkelen, met je vriend(in) te lunchen, of door een dagje spa te plannen. We got this!

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook