Dry January

Ben jij nog in de race?

Wereldwijd wordt het steeds populairder om het nieuwe jaar met een alcoholvrije maand te starten. Ook in Nederland zijn veel Nederlanders het jaar alcoholvrij begonnen. Inmiddels zijn we halverwege de maand en zitten de eerste alcoholvrije weken erop. Voor veel mensen zijn de doordeweekse dagen niet anders dan voorheen, maar vormen vooral de weekenden een struikelblok. Met dit artikel geven we je verschillende tips hoe jij deze maand alcoholvrij vol kan houden.

1. Iedereen mag het weten

Vertel zo veel mogelijk mensen dat je een maand niet drinkt. Zo kunnen je vrienden en familie je helpen en zullen ze niet onbedacht een drankje aanbieden.

2. Zoek voldoende afleiding voor de drinkmomenten

Iedereen heeft in de week wel zijn vaste drinkmomenten. Voor de een is dat thuis en voor andere juist in een café of kroeg. Zorg in ieder geval voor voldoende afleiding op deze plekken en zorg dat er vervangende dranken verkrijgbaar zijn. Koop in ieder geval een drankje dat de alcohol vervangt of ga iets anders doen zodat je niet aan je 'gewoonte' herinnerd wordt en in de verleiding komt.

3. Alcoholvrije wijn

Vorig jaar moest je hier misschien nog niet aan denken: Alcoholvrije wijn. Misschien is dit een goed moment om een van deze wijnen te proberen.

4. Zet de eindsprint niet alleen in!

Samen drinken is gezellig, maar samen niet-drinken ook. In deze periode is het goed als je elkaar een beetje in de gaten houdt als je bijvoorbeeld naar feestjes gaat of een drankje buiten de deur gaat doen.

5. Last but not least: Alle alcohol de deur uit!

Heb je ergens in huis nog een fles wijn staan of een flesje bier? Berg deze flessen dan goed op en zorg dat alcohol in ieder geval niet in het zicht staan. Zo zorg je ervoor dat je in ieder geval niet in de verleiding komt.

Wist je dat je bij Zuiver ook diverse alcoholvrije drankjes kan krijgen zoals smoothies en vruchtensappen? Bij Zuiver helpen wij je deze uitdagende periode door!

 

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook