Dit waren in 2019 de 3 populairste massages

Er zijn vele soorten massages en er komen nog steeds nieuwe soorten bij. Maar welke massage past het beste bij jouw lichaam en wensen? Massages variëren nu eenmaal in intensiteit en beleving. Het is daarom goed om vooraf te weten wat bepaalde massages inhouden en wat het effect is van die massage. Zuiver geeft jou met dit artikel een indruk van de meest geboekte massages bij Zuiver. Met dit artikel krijg je een indruk waar de behoefte voor veel mensen ligt en waarom onze gasten zo enthousiast worden van de desbetreffende massagevorm.

Ontspanningsmassage

Met stip op nummer 1: de ontspanningsmassage! De ontspanningsmassage is – zoals de naam al verklapt – een massage waarbij ontspanning van het hele lichaam voorop staat. Deze massage is geschikt voor iedereen die wel wat rust kan gebruiken. Na de behandeling zal je ervaren dat lichaam en geest weer helemaal opgeladen zijn. De ontspanningsmassage heeft meerdere uitwerkingen op het lichaam. Je kunt hierbij denken aan:

  • Ontspanning van lichaam en geest
  • Vermindert stress
  • Vermindert spierspanning
  • Helpt tegen slapeloosheid

De ontspanningsmassage is bij Zuiver te boeken in een 25 en 50 minuten variant.

Sportmassage

Fanatieke sporters opgelet! De sportmassage verdiend in 2019 een goede tweede plek. Een sportmassage is een behandeling die wordt toegepast om het herstel van de spieren te bevorderen en aanwezige pijn weg te nemen en heeft tot slot een stress verminderende werking. Wanneer spieren intensief worden gebruikt dan heeft dat een bepaalde impact op het menselijk lichaam. Na de inspanning hebben je spieren tijd en zorg nodig om weer volledig te herstellen.

De sportmassage is bij Zuiver te boeken in een 25 en 50 minuten variant.

Hot stone massage

De hot stone massage is de afgelopen jaren in populariteit gestegen en dit is geen vreemde ontwikkeling. Een hotstone massage kan helpen spanningen los te laten, zorgt voor een betere doorbloeding, soepelere spieren en naderhand een heerlijke zachte huid. De warmte en druk van de stenen dringen diep door in je spieren en het lichaam. Tijdens de massage worden de stenen in verschillende posities langs en op het lichaam geplaatst. Dit geeft een warm en ontspannen gevoel.

De hot stone massage is bij Zuiver te boeken in een 25 en 50 minuten variant.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook