Deze 3 signalen geven aan dat je vriendin toe is aan een dagje ontspanning!

Merk je dat je de afgelopen tijd niet meer zoveel contact hebt met je vriendin? Of merk je dat zij de afgelopen tijd niet helemaal lekker in haar vel zit? Dan zou het goed kunnen dat zij toe is aan een dagje rust en ontspanning. In dit artikel benoemen wij 3 signalen waar je aan kunt herkennen dat je beste vriendin er even tussenuit moet.

1. Ze heeft regelmatig een slecht humeur

Iedereen heeft wel eens een dag dat het allemaal even niet ‘loopt’ maar, merk je dat dit steeds vaker voor komt bij je beste vriendin? Dan kan het zijn dat de batterij even helemaal op is. We noemen dit ook wel oververmoeidheid. Eén van de symptomen van oververmoeidheid is dat dit een negatief effect heeft op je stemming. Je bent in deze fase sneller geërgerd en sneller ‘op je teentjes getrapt’. Komen deze symptomen je bekend voor? Dan is het tijd om aan de bel te trekken!

2. Je hebt de afgelopen tijd veel minder contact

Merk je dat je de afgelopen tijd veel minder contact hebt? Appten of belden jullie vroeger elke dag en komt het initiatief nu voornamelijk vanuit jouw kant om even bij te kletsen? Dan zou dit wel eens een signaal kunnen zijn dat je vriendin er even tussenuit moet. Wanneer je oververmoeid bent heb je over het algemeen minder zin om dingen te ondernemen en ben je voornamelijk met jezelf bezig. Tussen werk, school of je gezinsleven door probeer je in de tijd dat je vrij bent zoveel mogelijk te herstellen. Hierdoor kan het voorkomen dat contact met je beste vriendinnen verslechtert.

3. Ze is vaak gestresst

Stress is een zeer belangrijke factor bij oververmoeidheid. Wanneer je stress hebt, betekent dit dat een lichaam zich in een vecht- of vluchtsituatie bevindt. Dit betekent dus ook continu actie. Je merkt vaak dat stress invloed heeft op je gewicht (aankomen of juist afvallen), je concentratie wordt minder en je slaapt vaak slechter. Merk je dat je vriendin zich vaker drukt maakt, continu gejaagd is en weinig tijd voor zichzelf inpland? Dan wordt het tijd om actie te ondernemen!

Tijd voor een vriendinnendag!

Verras jij je vriendin met een heerlijke vriendinnendag vol rust, ontspanning en gezelligheid? Bekijk dan onze huidige acties en keer beiden als herboren weer richting huis.

Bekijk onze spa acties

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook