Detox waar je lichaam daadwerkelijk baat bij heeft

In voedingsland komen we de gekste methoden tegen die je lichaam zouden ‘detoxen’. Van klei eten (ja echt) tot aan olie en zelfs zoutoplossingen drinken, alles om je lichaam te ontgiften. Als diëtist is het mijn taak om het kaf van koren te scheiden. Veel van deze detox-hypes doen namelijk niets voor je lichaam en een aantal ervan zijn zelfs ongezond, beter dus om daar je vingers niet aan te branden. Gelukkig heeft ons lichaam zelf een prachtig ontgiftingssysteem; je lever en nieren zuiveren je bloed en voeren 24/7 afvalstoffen af. Wil je ervoor zorgen dat deze detox-organen optimaal kunnen functioneren, dan is mijn advies om zo min mogelijk alcohol te drinken, weinig zout te gebruiken en te kiezen voor pure, gevarieerde gezonde voeding die zo min mogelijk bewerkt is.

Om de werking van je lever en nieren te ondersteunen, wanneer je bijvoorbeeld wat vaker een drankje drinkt op een borrel of feestje, of als echt gezonde voeding er soms bij in schiet, adviseer ik de Detox van Flinndal. Deze Detox is volledig veilig te gebruiken, helpt jouw lichaam optimaal te ontgiften en versterkt je weerstand.

Detox van Flinndal is verkrijgbaar bij de fitness van Zuiver en bevat:

  • Mariadistel, Chlorella en Jeneverbes; helpen de lever, galblaas en nieren gezond te houden.
  • Spirulina; helpt de bloedsuikerspiegel op peil te houden, werkt als krachtige antioxidant en geeft het immuunsysteem een boost.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook