De meest gelezen artikelen in 2019

Eindejaarslijstjes, iedereen is er dol op. Daarom heeft Zuiver een lijstje gemaakt met de 5 meest gelezen artikelen van het afgelopen jaar.

1. Help! Mijn vriend(in) durft niet naar de sauna

Het is voor veel mensen best spannend: de eerste keer naar de sauna. Logisch, want je stapt voor een middag of avond uit je comfortzone en je stelt je letterlijk bloot aan een dagje sauna. Ook voor mensen die meerdere keren per jaar naar de sauna gaan blijven de eerste minuten in een spa soms ‘even wennen’. In dit artikel legt Zuiver uit waarom een spa bezoek eigenlijk helemaal niet zo spannend is en wat je kunt verwachten tijdens je eerste saunabezoek. Lees dit artikel

2. 5 tips van ons receptieteam!

Één van de belangrijkste dingen tijdens je bezoek aan de spa is ontspanning. Even weg van de dagelijkse sleur, je werk, de zorg voor je gezin en andere verplichtingen. Zorg dat je vanaf het moment dat je de spa binnenkomt direct ontspannen bent en kom even helemaal tot rust. Zuiver geeft je in dit artikel 5 tips die er voor zorgen dat je dag van begin tot eind super relaxed is. Lees het artikel

3. Een dagje meelopen met onze gastvrouwen

Met meer dan 100.000 bezoekers op jaarbasis kun je jezelf voorstellen dat onze gastvrouwen wel het één en ander meemaken in onze spa. Niet iedere bezoeker is bekend met huisregels, saunarondes en etiquette en dit kan soms tot grappige vragen of situaties leiden. Zuiver neemt je vandaag mee in de wereld van onze gastvrouwen. Lees hieronder enkele voorbeelden van vragen waar onze gastvrouwen mee te maken krijgen. Lees het artikel.

4. Zo ga je de griep te lijf!

Een betere weerstand bereik je met een gezonde leefstijl. Dat betekent gezond eten, genoeg bewegen en voldoende slapen. Ook een bezoek aan de sauna verhoogt je weerstand! Naast dat je in de sauna even helemaal tot rust komt, is het namelijk ook nog eens hartstikke gezond. Lees het artikel.

5. 3 redenen waarom de hammam zo populair is geworden!

Wist je dat een hammam behandeling één van de meest geboekte behandelingen is bij Zuiver? Door de jaren heen zijn steeds meer gasten gebruik gaan maken van deze Oosterse traditie. In de hammam baad je volgens Oosterse tradities, gericht op ultieme reinheid. In de warme omgeving van een stoomcabine bereid je je langzaam voor op dit bijzondere badritueel, welke begint met een grondige scrub behandeling en inzeping met Turkse olijfzeep. Lees meer

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook