Carnaval, you love it or you hate it!

Het tweede weekend van februari is het weer zover; carnaval! Vele zuiderlingen, maar ook mensen van boven de rivieren duiken ook dit jaar de carnavalsgekte in, sluiten aan bij de polonaise en drinken meters bier. Een kater is dan ook bijna onvermijdelijk. Zuiver heeft voor jou enkele tips om deze carnaval (en de dagen erna) zo goed mogelijk door te komen.

Zorg dat je vooraf goed bent uitgerust

Tijdens het carnavalsweekend ga je waarschijnlijk niet heel veel slapen. Bovendien, het gebruik van alcohol belemmerd ook geen eens je remslaap waardoor je niet de optimale rust krijgt die je nodig hebt. Het is dus essentieel dat je goed uitgerust bent.

Water, water, water!

Probeer tussen de biertjes door ook wat glazen water te drinken. Alcohol zorgt ervoor dat je nieren vocht onmiddellijk naar je blaas sturen in plaats van het vast te houden. Water drinken helpt dus tegen uitdroging. Ook de day after is water de ultieme hulp tegen je kater. Naast water is ook kamille thee een goede keuze, dit kalmeert namelijk je maag.

Leg een goede bodem!

Een goede voorbereiding voor een avondje stappen is een goede maaltijd. De tip die je van vele mensen zult krijgen is dat je een vette hap moet nemen. Het carnavalsweekend wordt al ongezond genoeg, dus kies voor een gezonde optie! Wist je bijvoorbeeld dat avocado een natuurlijke beschermlaag aanbrengt aan je maag? Dit zorgt ervoor dat de alcohol niet zo snel in je bloed komt, waardoor je minder snel een dronken gevoel hebt.

Neem een dag extra vrij voor totale ontspanning

Als het carnavalsweekend voorbij is zul je merken dat je lichaam vraagt om rust. De ultieme plek om deze oase van rust te ervaren is… juist! Zuiver! Neem een extra dag vrij om weer helemaal op te laden. Geen zin in een warme sauna? Neem dan een duik in ons 40 meter lange zwembad, adem de frisse boslucht in tijdens een wandeling door de tuin of doe een klein dutje op één van de heerlijke bedden in de relaxruimte. Na zo’n dagje ontspanning kun je er weer helemaal tegenaan!

Bekijk onze sauna acties

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook