5x jezelf belonen tijdens het stoppen met roken

Ben je sinds korte tijd gestopt met roken? Of ben je inmiddels al voor wat langere tijd verlost van de sigaretten? Voor beide situaties geldt dat Zuiver blij is dat je deze stap hebt gezet! Stoppen met roken is echter niet zo makkelijk als dat het op voorhand lijkt. Je krijgt te maken met moeilijke momenten waarbij je streng voor jezelf moet zijn. Het is daarom fijn om jezelf regelmatig te belonen. Bij Zuiver staat de maand december in het teken van jezelf belonen. Zuiver geeft je in dit artikel een aantal handige tips!

Stoppen met roken is moeilijk omdat je een nieuwe invulling nodig hebt om jezelf te belonen. Er zijn echter ook andere manieren om jezelf te belonen i.p.v. een sigaret

1. Boek een vakantie

Eén van de grootste voordelen van stoppen met roken is misschien wel dat je ontzettend veel geld bespaart. Maak al het geld dat je normaal gesproken uitgeeft aan sigaretten over op je spaarrekening en boek uiteindelijk een heerlijk vakantie voor jezelf. Twee grote voordelen: Je kan ver van te voren al uitkijken naar een heerlijke vakantie en je bent bewust bezig met je gezondheid! Een mooie win-win situatie.

2. Trakteer jezelf op een avondje uit

Trakteer jezelf op een avondje uit, zoals de film, het theater of een avond stappen met vrienden. Op zo´n moment besef je weer even hoe mooi het leven kan zijn zonder sigaretten.

3. Beloon jezelf met een heerlijke massage

Er bestaat voor een mens bijna geen grotere beloning dan een heerlijke massage. Veel mensen zullen aangeven liefhebber te zijn van massages maar daarnaast belonen wij onszelf te weinig met een moment van ontspanning. Naast dat een massage als “fijn” wordt ervaren is het ook nog eens gezond! Een massage geeft je namelijk meer energie, verbetert de doorbloeding, verminderd stress, het verwijdert afvalstoffen en zorgt voor een betere ademhaling. Een gezonde beloning dus!

Lees ook: Alles over een ontspanningsmassage

massage bij het stoppen met roken

4. Koop eindelijk die jas of schoenen die je al zolang wilt

Zonder dat je het misschien bewust merkt kost roken tientallen tot honderden euro´s per maand. Geld wat je eigenlijk goed kon gebruiken voor het kopen van een jas of schoenen die je al zolang op het oog hebt. Nu je gestopt bent met roken gaat dit een stuk makkelijker! Maak een apart spaarpotje en wellicht kan je aan het einde van de maand eindelijk gaan shoppen!

5. Plan met je beste vriendin een heerlijke spa dag

Ben jij al een aantal weken toe aan een moment van ontspanning en wil je samen met een vriendin een dagje weg? Zuiver heeft speciaal voor jullie diverse sauna acties samengesteld. Geniet een dag lang van alle spa faciliteiten en keer als herboren terug richting huis. Een echte luxe beloning dus!

Lees ook: 5X jezelf belonen als ouder

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook