5 redenen om in februari voor een staycation te kiezen!

De vakantieperiode is het moment om de batterij weer helemaal op te laden en samen mooie herinneringen te maken. Bij een vakantie wordt vaak gedacht aan een reis naar het buitenland, echter zijn er tal van goedkopere alternatieven te bedenken die net zo leuk zijn! Zuiver geeft je met dit artikel 5 redenen om in februari een staycation te plannen.

1.      Bezoek een week lang de leukste plekjes en hotspots van je stad!

Waarschijnlijk krijg je iedere maand wel diverse tips om eens lekker uit eten te gaan, een bezoek te brengen aan een museum of om eens langs te gaan bij een nieuwe hotspot in de stad. Maak een lijstje van plekken waar je eigenlijk al een tijdje nieuwsgierig naar bent, en ga je lijstje af.

2.      Bespaar ontzettend veel geld

Je hoeft geen dure vakantie te plannen om helemaal tot rust te komen. Kijk maar eens wat een vlucht + hotel kost en je komt er al snel achter wat je gemiddeld bespaart. Geld dat je wellicht weer kan gebruiken voor wensen die je al heel lang hebt! Daarnaast doe je het milieu een groot plezier door het vliegtuig links te laten liggen en dat is een fijn idee!

3.      Geniet van een heerlijke wellnessovernachting!

Logeren in eigen stad. Niets leuker dan dat! Wakker worden in een andere wijk en even ervaren hoe het is om daar te ‘wonen’. Zoals eerder aangegeven hoef je niet per se op vakantie om de batterij weer op te laden. Met een wellnessovernachting bij Zuiver heb je twee dagen toegang tot alle spa faciliteiten en heb je voldoende ‘me-time’. Even geen stress, telefoon, deadlines of een druk gezinsleven. Wij zorgen ervoor dat je als herboren weer richting huis terugkeert!

staycation amsterdam

4.      Met een staycation hoef je niet per se lang vrij te zijn

Om een vakantiegevoel te hebben hoef je niet twee of drie weken vrij te zijn. Het gaat om de mindset waarbij je even niet aan werk denkt of vast zit aan sociale verplichtingen. Er zijn genoeg leuke alternatieven die je kunt doen om een vakantie van één of twee dagen te plannen. Een dagje weg naar een andere stad, een bezoek aan de sauna waar je al zo lang heen wilt of blijf gewoon lekker thuis en doe de dingen waar jij gelukkig van wordt!

5.      Kom tot rust in het Amsterdamse Bos!

Hoe vaak maak jij een wandeling in het bos? Merk je dat, als je eerlijk bent, je te weinig tijd vrijmaakt voor dit soort activiteiten? Dan is een staycation het juiste moment om een heerlijke boswandeling in te plannen. Niets zo rustgevend als veel groen om je heen of het geritsel van blaadjes. En hoewel jouw eigen huis misschien al vol staan met planten, heeft ieder mens het nodig om de natuur in te gaan.

 Advies van deskundige Lara

Tip van onze sauna deskundige

Breng jij binnenkort een bezoek aan onze spa? Vergeet dan niet om deel te nemen aan één van onze sauna opgietingen. Onze saunameesters verzorgen zeven dagen per week opgietrituelen die jij niet mag missen. Laat je verrassen door de dagelijks wisselende opgietthema's, aangepast aan de seizoenen. 

Lara Kapfenbergen, Spa Manager bij Spa Sport Hotel Zuiver

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook