4 manieren om van een festival te herstellen

Je kent het gevoel wel... Je bent het weekend helemaal uit je dak gegaan op een te gek festival, maar je vraagt je nu af waar je de energie vandaan gaat halen om de week door te komen. Eigenlijk wil je alleen maar heerlijk relaxen en nagenieten van de mooie herinneringen die je hebt gemaakt. Even bijkomen in een mooie en rustgevende omgeving zou het ideale recept zijn voor jou. Heb jij even mazzel dat Spa Sport Hotel Zuiver in Amsterdam alles biedt om helemaal te herstellen van je festivalbezoek.

1. Loungen in de spatuin

De ligweide van Spa Sport Hotel Zuiver is de plek bij uitstek om te relaxen. De schitterende tuin met comfortabele ligbedjes vormt de perfecte omgeving waarin even helemaal niets hoeft. Bestel een heerlijke cocktail aan onze nieuwe buitenbar en laad jezelf weer helemaal op in de prachtige zomerzon.

2. Afkoelen in het mooie zwembad

Het gaat er vaak heet aan toe op de Nederlandse festivals. Na al dat dansen is het natuurlijk fantastisch om lekker rond te dobberen in het water. Daar hoef je echt niet voor naar het drukke strand. De spa van Zuiver heeft een 40 meter lang zwembad waarin je heerlijk kunt afkoelen.

3. Laat je verwennen met een heerlijke massage

Je lichaam krijgt het soms zwaar te verduren als je weer eens helemaal los bent gegaan tijdens een festival. De volgende dagen zijn de spieren stijf en kan je wel een lekkere massage gebruiken. Bij Zuiver kies je de behandeling die het best bij jou past om je lichaam de aandacht te geven die het na al dat gefeest verdient.

4. Culinair genieten

Alle energie die je tijdens je festivalbezoek hebt verbruikt moet natuurlijk weer worden aangevuld. Echt zin in koken heb je alleen vaak niet. Mooi dus dat je bij Zuiver ook hemels kunt genieten van voortreffelijke gerechten en verfrissende drankjes. Maak je spa-dag compleet met een heerlijke lunch of diner.

Met de wetenschap dat je bij Zuiver prima kunt bijkomen na een mooi feest kijk je nu alweer uit naar het volgende festival op de agenda. Bij Zuiver ben je altijd van harte welkom om even helemaal tot rust te komen. Party on and see you soon!

Bekijk onze spa acties

Lees ook: de effecten van een massage

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook