4 manieren om je partner deze maand in het zonnetje te zetten.

Om je partner in deze wintermaanden letterlijk in het zonnetje te zetten ben je al snel aangewezen op een verre reis naar een warm oord. Maar in het zonnetje gezet worden is natuurlijk net zo leuk als het in figuurlijke zin gebeurt. Laten wij nou een aantal te gekke ideeën voor jou hebben om je partner eens goed in het zonnetje te zetten. Er komt geen paspoort aan te pas, hooguit een beetje planning vooraf, maar dat is een blije partner natuurlijk meer dan waard.

Ontbijt op bed

Het klinkt misschien een beetje cliché, maar hoe leuk is het om de dag meteen goed te beginnen met een heerlijk ontbijt terwijl je je bed nog niet uit bent? Om het een echte verrassing te laten zijn is het wel handig om een goede reden te hebben al wat vroeger uit bed te gaan dan je geliefde. Hier is een klein leugentje voor eigen bestwil natuurlijk prima geoorloofd. Zorg er wel voor dat de reden geloofwaardig is, want als je nog nooit van je leven hebt hardgelopen zal de smoes dat je gaat joggen waarschijnlijk wel wat achterdocht opwekken. Maar als je het voor elkaar krijgt het een echte verrassing te laten zijn dat zal je partner enorm blij zijn met dit mooie begin van de dag.

Trakteer op een heerlijke massage

Massages zijn zalig en altijd leuk als verrassing. Bij Spa Sport Hotel Zuiver kun je terecht voor een uitgebreid aanbod van heerlijke massages die je de drukte van alledag even lekker laten vergeten. Onze professionele masseurs en masseuses zorgen ervoor dat jouw cadeau aan je partner niet snel wordt vergeten. Je kunt er natuurlijk altijd voor kiezen jezelf ook lekker te verwennen en ook een massage voor jezelf te boeken. Klinkt als een echte win-win.

Tekst gaat onder de afbeelding door

Samen een 8-gangen diner bereiden

Deze tip is misschien iets minder een verrassing, maar zeker leuk om samen met je partner te doen. Het vereist namelijk naast het bereiden van de gerechten nogal wat voorbereiding van jullie beiden. Het leuke hieraan is wel dat je het hele proces samen kunt doorlopen. Het begint al bij het gezamenlijk afspeuren van het internet opzoek naar leuke en lekkere gerechten. Als je dan eenmaal samen in de keuken staat en gang voor gang geniet van het eten en elkaars gezelschap weet je zeker dat je de avond met een voldaan gevoel afsluit.

Lees ook: Verjaardag vieren in Amsterdam

Samen genieten van het Winter evening arrangement!

Het jubileum Winter evening arrangement is ideaal om je partner mee te verrassen. Tussen de saunagangen door schuif je ’s avonds samen aan voor het overheerlijke 2-gangen diner. Je kunt de hele dag genieten van de ruime keuze aan baden en sauna’s en deelnemen aan de befaamde opgietingen van Zuiver. De ideale manier om je partner eens lekker in het zonnetje te zetten.

Bekijk het Winter evening arrangement

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook