3 redenen waarom de hammam zo populair is geworden!

Wist je dat een hammam behandeling één van de meest geboekte behandelingen is bij Zuiver? Door de jaren heen zijn steeds meer gasten gebruik gaan maken van deze Oosterse traditie. In de hammam baad je volgens Oosterse tradities, gericht op ultieme reinheid. In de warme omgeving van een stoomcabine bereid je je langzaam voor op dit bijzondere badritueel, welke begint met een grondige scrub behandeling en inzeping met Turkse olijfzeep.

Na het scrubben met de speciale handschoen volgt een heerlijk ontspannend warm water ritueel en inzeping met een traditionele zeepzak. Aansluitend worden je haren gewassen met heerlijke olijfzeep. Resultaat: je waant je in de zevende hemel!

Maar waarom is de hammam eigenlijk zo populair geworden? Zuiver legt dat je hieronder uit!

1. Oppepper voor je huid

Tijdens de hammambehandeling wordt je huid gescrubd. Dit zorgt er voor dat je dode huidcellen worden verwijderd. Het zeepritueel zorgt er vervolgens voor dat overtollig talg wordt weggehaald en je huid diep gereinigd wordt. Na deze behandeling heb je zeker een zachte huid!

2. De luchtwegen worden vrij gemaakt

Merk je al een tijdje dat er een verkoudheid aan zit te komen? Dan is een bezoek aan de hamam een aanrader. Door de hete stoom van de hammam worden je luchtwegen vrijgemaakt waardoor ademhalen weer een stukje makkelijker wordt. Daarnaast kan de hammam voor mensen met bronchitis, astma en andere aandoeningen aan de luchtwegen wonderen doen.

3. Ultiem ontspannen

De hamam is niet alleen goed voor fysieke ontspanning, maar ook mentaal kom je even helemaal tot rust. Naast het ondergaan van de behandeling kun je gebruik maken van de stoomcabine en de sensatiedouche en kun je heerlijk ontspannen op de ligbanken in deze warme ruimte. Na afloop van de behandeling krijg je namelijk een kopje thee met Turks fruit aangeboden.

Bekijk de hammam behandelingen

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook