3 redenen om in november een saunabezoek te plannen!

Langzaam naderen we het einde van het jaar. Voor veel mensen is het een eindsprint om op werk de laatste projecten en werkzaamheden af te ronden en voor andere is het juist een drukke periode met veel sociale activiteiten. Zuiver geeft jou met dit artikel 3 redenen om deze maand een saunabezoek in te plannen.

1. Uitgerust de feestdagen in

Sinterklaas en Kerstmis zijn voor veel mensen feestdagen die in het teken staan van gezelligheid. Maar voor sommige mensen brengen de feestdagen ook veel stress met zich mee. Kerstinkopen doen, voor iedereen een het juiste cadeau zien te vinden en je agenda zo inplannen dat je jouw familie en vrienden rond de feestdagen kan zien. Kort samengevat zorgt dit voor weinig rust en veel stress. Zorg er daarom voor dat je de feestdagen dit jaar juist ontspannen gaat ervaren. Plan rondom de feestdagen een ontspannen spa dag en ervaar zelf hoe het is om deze gezellige dagen op een uitgeruste manier te beleven.

2. Combineer de frisse buitenlucht met een heerlijk moment in de whirlpool

Het zal je vast niet zijn ontgaan. Het begint nu echt koud te worden. Je dikke winterjas komt weer uit de kast en ook handenschoenen zijn ’s ochtends geen overbodige luxe. Juist met dit soort dagen is het heerlijk om te genieten van het spel tussen hitte en kou. Neem bijvoorbeeld plaats in onze warme whirlpool en ervaar zelf wat de combinatie van hitte en kou met jouw lichaam doet.

3 redenen om in november een saunabezoek te plannen!

3. Werk op een plezierige manier aan je weerstand

Hoe krijg ik een zo hoog mogelijke weerstand? Dat is waar de meeste mensen juist in deze maanden mee bezig zijn. Elke dag letten op je voeding, vitaminepillen innemen en vroeg naar bed gaan zijn waarschijnlijk al dingen die je dagelijks doet. Maar er zijn ook leuke activiteiten waarmee je bewust en onbewust werkt aan je weerstand. Een regelmatig bezoek aan de sauna zorgt er voor dat we in een ontspannen sfeer wat extra energie op kunnen doen om hier onze natuurlijke weerstand mee te verhogen. Zo worden we wat minder vatbaar voor verkoudheid en griepverschijnselen.

Saunabezoek November

Plan in november een saunabezoek

Bekijk onze sauna acties

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook