3 alternatieven voor de drukke stranden

Een prachtige zonnige en vooral warme dag. Het startsignaal waarop half Nederland afreist naar de stranden met als gevolg kilometers lange files. Waarschijnlijk niet de situatie waar jij op een prachtige dag op zit te wachten. Gelukkig zijn er nog tal van alternatieven voor de drukke standen. Zuiver geeft jou hieronder 3 voorbeelden:

  • Bezoek één van de populaire stadsstranden
  • Geniet van een dagje spa
  • Lees een boek in één van de Amsterdamse stadsparken

Bezoek één van de populaire stadsstranden

Als de zomer eindelijk is aangebroken dan zijn de stadsstranden één van de meest populaire plekken om te vertoeven in Amsterdam. Van industriële locaties tot bosrijke plekken, Amsterdam heeft veel mogelijkheden om het zand tussen je tenen te voelen zonder daarvoor de stad te hoeven verlaten. Denk bijvoorbeeld aan het Zwemstrand Sloterplas, het Gaasperplas of De Nieuwe Meer.

Geniet van een spa dag

Wellicht denk je bij het woord spa direct aan sauna’s of warmte. Echter biedt een spa dag nog veel meer dan alleen warmte en vormt zelfs een plek waar mensen verkoeling vinden. Hieronder geven wij alvast een indruk hoe jouw spa dag eruit ziet in de zomer.

Lees een boek in één van de Amsterdamse stadsparken

Even een moment voor jezelf waarbij je niet gestoord wordt en vooral doet waar jij op dat moment zin in hebt. Een goed boek kan je geest weer tot rust brengen en biedt afleiding van de dagelijkse sleur. Plof deze zomer neer in één van de Amsterdamse stadsparken en begin aan het boek die al zo lang bij je in de kast ligt.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook