admtext_image
RSS

5 handige [ comfort zone ] beautyproducten voor op reis
Uitgegeven: woensdag 12 augustus 2015
Door: Spa Sport Hotel Zuiver

Skin Resonance Spray lotion

Wellicht heb je er zelf ook wel eens last van gehad; een trekkerig gevoel van de huid. De Skin Resonance Spray lotion heeft een verzachtende en kalmerende werking en verhelpt het trekkerige gevoel van de huid. Daarnaast kan de spray ook gebruikt worden om de huid te verfrissen of te hydrateren. De lotion is gedurende je vakantie de hele dag door te gebruiken. Ideaal om te gebruiken na een dagje zon, zee en strand. 

Neem voetcrème

De neem voetcrème voorkomt dat je last krijgt van droge en vochtarme voeten en laat je voeten weer heerlijk zacht aanvoelen. De crème heeft een frisse geur en voorkomt scheurtjes in de hielen. Het product is perfect te gebruiken na een lange wandeling door de stad of tijdens je citytrip. 

Sacred nature gommage 

input_frame_image

Mooi egaal bruin worden, wie wilt dit nou niet? Voor een mooie teint is het goed om je huid vóór dat je de zon in gaat goed te scrubben. Deze milde scrub is geschikt je gezicht én je lichaam, voedt de huid en verwijderd dode huidschilfertjes waardoor je egaler bruin wordt. De Sacred nature gommage maakt onderdeel uit van de biologische lijn van [ comfort zone ] en bestaat uit jojoba(was) bolletjes en buriti-olie. Dit product mag zeker niet ontbreken wanneer je op vakantie gaat naar een zonnige bestemming. 

Hydramemory cream gel

De Hydramemory cream gel is een lichte en verkoelende dagverzorging die zowel geschikt is voor mannen als vrouwen. De gel beschermt  en hydrateert de huid en laat deze heerlijk zacht aanvoelen. De gel is voor mannen perfect te gebruiken na het scheren en zorgt voor een verzorgde en frisse uitstraling van de huid. Perfect voor op reis!

D- Age bodycrème

De D-Age bodycrème is een verstevigende bodycrème die zowel plaatselijk zoals voor het decolleté als voor het hele lichaam gebruikt kan worden. De bodycrème is celvernieuwend, heeft een herstellende werking en verbetert de elasticiteit van de huid. Een uitstekende verzorging na een lange dag zonnen. 


... Meer lezen