Blog

Tips om overmatige telefoongebruik te voorkomen

Tips om overmatige telefoongebruik te voorkomen

Een hele dag lang niet je smartphone, televisie, computer en tablets gebruiken. Voor veel mensen klikt dit als een onmogelijke opgave. Toch is het goed om regelmatig te proberen om je telefoon voor een langere tijd weg te leggen. Je voelt je bevrijd!  Waarom kunnen wij momenteel zo moeilijk zonder telefoon? Veel mensen worden dagelijks confronteert met berichten op hun smartphone. Je hoort 'ping' en je hebt weer een nieuw Whatsapp bericht.

Gezonde balans tussen thuissituatie en vitaliteit

Gezonde balans tussen thuissituatie en vitaliteit

In de tijd van het coranavirus zijn we verplicht om allemaal thuis te blijven of thuis te werken. De dagelijkse routine is opeens compleet verdwenen. Kinderen naar school brengen, werken, huis schoonmaken, eten koken, sporten en het onderhouden van sociale contacten, alles is ineens ‘on hold’ gezet. Wat betekent dat ‘on hold’ zetten nu eigenlijk?

Ondertussen bij Spa Sport Hotel ZUIVER

Ondertussen bij Spa Sport Hotel ZUIVER

We zijn inmiddels een aantal weken verder. Weken waarin we in Nederland zoveel mogelijk thuis moeten blijven en waar we de berichtgeving omtrent het Coronavirus op de voet volgen. Omdat ook Zuiver haar deuren heeft gesloten proberen wij in de tussentijd van de nood een deugd te maken. Zo vinden er enkele onderhoudswerkzaamheden plaats die in de toekomst moeten bijdragen aan een nog betere gastbeleving. Dit uiteraard met strikte inachtneming van alle gezondheidsvoorschriften.

De perfecte powernap

De perfecte powernap

Onderstaande tips zijn geschreven in de periode van het Corona-virus. Echter zijn deze tips voor altijd van toepassing. Lees ze daarom aandachtig door. Nu de meeste mensen noodgedwongen thuis moeten blijven beperkt dit ons in het dagelijks leven. Echter biedt deze tijd ook veel kansen.

Hoe hou je je kinderen bezig de komende weken: 4 leuke én praktische tips!

Hoe hou je je kinderen bezig de komende weken: 4 leuke én praktische tips!

We zitten inmiddels al een kleine week aan huis gebonden. Zelf ben je genoodzaakt om thuis te werken, maar – als je kinderen op school zitten – moeten zij thuis hun huiswerk maken. Het is voorlopig even de situatie waar we allemaal mee moeten dealen. Op papier klinkt dit allemaal lang niet zo erg, maar in de praktijk is het een regelrecht drama. Komen de muren al op je af en zitten je kinderen al tegen het plafond? Zuiver geeft je 4 leuke en praktische tips om tussen het werken en huiswerk maken door samen (of afhankelijk van de leeftijd van de kinderen kunnen ze het zelfs alleen) leuke dingen te doen: Laat de kinderen mooie tekeningen of breiwerkjes maken voor opa en oma of voor ouderen in verzorgingstehuizen.

Gezond en efficiënt thuiswerken doe je zo!

Gezond en efficiënt thuiswerken doe je zo!

Veel mensen worden er momenteel mee geconfronteerd: thuiswerken. Heel Nederland wordt op dit moment verzocht om thuis te gaan werken in de strijd tegen het coronavirus. Thuiswerken klinkt voor veel mensen heel fijn. Je kan je eigen comfortabele kleding aan en je kan zelf je eigen werkritme een beetje bepalen. Echter is het wel van belang dat je verantwoord met je nieuwe werksituatie omgaat.

Ja, ook jij bent een powervrouw!

Ja, ook jij bent een powervrouw!

De powervrouw. Een krachtige term, maar wat houdt het nou precies in? Het is een term die voor heel veel vrouwen gebruikt kan worden. Het is bijvoorbeeld de werkende moeder die naast haar baan ook voor haar gezin alle ballen omhoog probeert te houden. Die iedere ochtend de broodtrommels vult, de kinderen naar school brengt en weer ophaalt, een gezonde maaltijd op tafel zet, mee gaat naar de zwemles (en/of alle andere sportactiviteiten) en ’s avonds voor het slapen een boekje voorleest aan haar kroost. Maar ook de vrouw zonder gezin, die hard werkt aan haar carrière en iedere dag weer tot het uiterste gaat.

5 redenen om in februari voor een staycation te kiezen!

5 redenen om in februari voor een staycation te kiezen!

De vakantieperiode is het moment om de batterij weer helemaal op te laden en samen mooie herinneringen te maken. Bij een vakantie wordt vaak gedacht aan een reis naar het buitenland, echter zijn er tal van goedkopere alternatieven te bedenken die net zo leuk zijn! Zuiver geeft je met dit artikel 5 redenen om in februari een staycation te plannen.

Dry January

Dry January

Ben jij nog in de race? Wereldwijd wordt het steeds populairder om het nieuwe jaar met een alcoholvrije maand te starten. Ook in Nederland zijn veel Nederlanders het jaar alcoholvrij begonnen. Inmiddels zijn we halverwege de maand en zitten de eerste alcoholvrije weken erop. Voor veel mensen zijn de doordeweekse dagen niet anders dan voorheen, maar vormen vooral de weekenden een struikelblok. Met dit artikel geven we je verschillende tips hoe jij deze maand alcoholvrij vol kan houden.

5 waanzinnige feiten over massages

5 waanzinnige feiten over massages

Vroeger werd een massage gezien als een luxe maar de afgelopen jaren zijn mensen steeds meer gaan kijken naar de gezondheidsvoordelen van een behandeling. Zuiver behandelt in dit artikel de gezondheidsvoordelen van een massage.

Getoond 1–10 van 9812345678910

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook