Blog

5 redenen om in februari voor een staycation te kiezen!

5 redenen om in februari voor een staycation te kiezen!

De vakantieperiode is het moment om de batterij weer helemaal op te laden en samen mooie herinneringen te maken. Bij een vakantie wordt vaak gedacht aan een reis naar het buitenland, echter zijn er tal van goedkopere alternatieven te bedenken die net zo leuk zijn! Zuiver geeft je met dit artikel 5 redenen om in februari een staycation te plannen.

Dry January

Dry January

Ben jij nog in de race? Wereldwijd wordt het steeds populairder om het nieuwe jaar met een alcoholvrije maand te starten. Ook in Nederland zijn veel Nederlanders het jaar alcoholvrij begonnen. Inmiddels zijn we halverwege de maand en zitten de eerste alcoholvrije weken erop. Voor veel mensen zijn de doordeweekse dagen niet anders dan voorheen, maar vormen vooral de weekenden een struikelblok. Met dit artikel geven we je verschillende tips hoe jij deze maand alcoholvrij vol kan houden.

5 waanzinnige feiten over massages

5 waanzinnige feiten over massages

Vroeger werd een massage gezien als een luxe maar de afgelopen jaren zijn mensen steeds meer gaan kijken naar de gezondheidsvoordelen van een behandeling. Zuiver behandelt in dit artikel de gezondheidsvoordelen van een massage.

No More Excuses: trainen bij Fit & Fast

No More Excuses: trainen bij Fit & Fast

Een volle agenda; druk met werk, kinderen, vrienden, etentjes, cursussen… geen tijd meer om te sporten deze week. Voordat je het weet gaat het week in week uit op deze manier. Me-time, wat was dat ook alweer? Je voelt je steeds vermoeider en minder fit. De hoogste tijd om deze negatieve cirkel te doorbreken. Je wilt een fit lijf en misschien nog wel belangrijker, minder stress.

Dit waren in 2019 de 3 populairste massages

Dit waren in 2019 de 3 populairste massages

Er zijn vele soorten massages en er komen nog steeds nieuwe soorten bij. Maar welke massage past het beste bij jouw lichaam en wensen? Massages variëren nu eenmaal in intensiteit en beleving. Het is daarom goed om vooraf te weten wat bepaalde massages inhouden en wat het effect is van die massage. Zuiver geeft jou met dit artikel een indruk van de meest geboekte massages bij Zuiver.

4 redenen waarom een saunadag je de maand januari doorhelpt

4 redenen waarom een saunadag je de maand januari doorhelpt

Januari, de maandag onder de maanden. We hebben net de gezellige feestdagen achter de rug en belanden nu een beetje in een ‘zwart gat’. Buiten is het koud, nat en snel donker en veel mensen hebben nu last van de zogeheten januari dip. We kunnen wel stellen dat januari niet de meest populaire maand is. Tóch zit er weinig anders op dan er gewoon het beste van te maken.

De meest gelezen artikelen in 2019

De meest gelezen artikelen in 2019

Eindejaarslijstjes, iedereen is er dol op. Daarom heeft Zuiver een lijstje gemaakt met de 5 meest gelezen artikelen van het afgelopen jaar. 1. Help! Mijn vriend(in) durft niet naar de sauna Het is voor veel mensen best spannend: de eerste keer naar de sauna. Logisch, want je stapt voor een middag of avond uit je comfortzone en je stelt je letterlijk bloot aan een dagje sauna.

5x jezelf belonen; tijd voor jezelf als ouder

5x jezelf belonen; tijd voor jezelf als ouder

Je kind(eren) opvoeden, werken, het huishouden, boodschappen doen, iedere dag weer een gezonde maaltijd op tafel zetten. Je leven als jonge ouders is een aaneenschakeling van taken die nou eenmaal moeten gebeuren. Tijd voor jezelf maken is een ware kunst, zeker als je ook nog tijd aan je partner wilt besteden én er een sociaal leven op na wilt houden.

5x jezelf belonen tijdens het stoppen met roken

5x jezelf belonen tijdens het stoppen met roken

Ben je sinds korte tijd gestopt met roken? Of ben je inmiddels al voor wat langere tijd verlost van de sigaretten? Voor beide situaties geldt dat Zuiver blij is dat je deze stap hebt gezet! Stoppen met roken is echter niet zo makkelijk als dat het op voorhand lijkt. Je krijgt te maken met moeilijke momenten waarbij je streng voor jezelf moet zijn. Het is daarom fijn om jezelf regelmatig te belonen. Bij Zuiver staat de maand december in het teken van jezelf belonen. Zuiver geeft je in dit artikel een aantal handige tips! Stoppen met roken is moeilijk omdat je een nieuwe invulling nodig hebt om jezelf te belonen.

3 redenen om in november een saunabezoek te plannen!

3 redenen om in november een saunabezoek te plannen!

Langzaam naderen we het einde van het jaar. Voor veel mensen is het een eindsprint om op werk de laatste projecten en werkzaamheden af te ronden en voor andere is het juist een drukke periode met veel sociale activiteiten. Zuiver geeft jou met dit artikel 3 redenen om deze maand een saunabezoek in te plannen.

Getoond 1–10 van 9112345678910

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook