Blog

5x jezelf belonen tijdens het stoppen met roken

5x jezelf belonen tijdens het stoppen met roken

Ben je sinds korte tijd gestopt met roken? Of ben je inmiddels al voor wat langere tijd verlost van de sigaretten? Voor beide situaties geldt dat Zuiver blij is dat je deze stap hebt gezet! Stoppen met roken is echter niet zo makkelijk als dat het op voorhand lijkt. Je krijgt te maken met moeilijke momenten waarbij je streng voor jezelf moet zijn. Het is daarom fijn om jezelf regelmatig te belonen. Bij Zuiver staat de maand december in het teken van jezelf belonen. Zuiver geeft je in dit artikel een aantal handige tips! Stoppen met roken is moeilijk omdat je een nieuwe invulling nodig hebt om jezelf te belonen.

3 redenen om in november een saunabezoek te plannen!

3 redenen om in november een saunabezoek te plannen!

Langzaam naderen we het einde van het jaar. Voor veel mensen is het een eindsprint om op werk de laatste projecten en werkzaamheden af te ronden en voor andere is het juist een drukke periode met veel sociale activiteiten. Zuiver geeft jou met dit artikel 3 redenen om deze maand een saunabezoek in te plannen.

Werk aan je gezondheid, ga naar buiten!

Werk aan je gezondheid, ga naar buiten!

De dagen worden nu echt korter. Zie jij ook weer op tegen die donkere dagen en kost het je steeds meer moeite om op te staan? Geen paniek. De herfst- en winterperiode hoeft geen sombere tijd te zijn. Ga er lekker op uit! Daglicht en de buitenlucht doen wonderen voor je. Een uur per dag extra buiten zijn levert een enorme bijdrage aan je fysieke en mentale gezondheid.

(Echte) mannen doen aan yoga: dit is waarom!

(Echte) mannen doen aan yoga: dit is waarom!

"Yoga? Dat is toch niets voor mannen!" Een veelgehoorde uitspraak als je aan een man vraagt of hij af en toe deelneemt aan een yogales. Gelukkig zien wij door de jaren heen steeds meer mannen deelnemen aan onze yogalessen. Yoga is meer dan een beetje rekken, strekken en stilzitten: er schuilt een complete levensfilosofie achter. Toch is er nog steeds een grote groep mannen die niet overtuigd is om deel te nemen aan een les. Zuiver geeft in dit artikel 4 redenen waarom zij yoga eens een kans moeten geven.

No more excuses!

No more excuses!

Een volle agenda; druk met werk, kinderen, vrienden, etentjes, cursussen… geen tijd meer om te sporten deze week. Voordat je het weet gaat het week in week uit op deze manier. Me-time, wat was dat ook alweer? Je voelt je steeds vermoeider en minder fit. De hoogste tijd om deze negatieve cirkel te doorbreken. Je wilt een fit lijf en misschien nog wel belangrijker, minder stress.

Op deze 4 plekken hopen spanningen zich op in je lijf

Op deze 4 plekken hopen spanningen zich op in je lijf

Iedereen heeft wel eens te maken met stress. Wanneer stress van korte duur is is er in principe niet heel veel aan de hand. Wanneer stress langer aanhoudt zal dit zich op allerlei plekken in je lijf manifesteren. Dit wordt in Amerika ook wel de ‘stress containers’ genoemd. Dit zijn plekken in het lichaam waar stress zich ophoopt wat zorgt voor lichamelijk klachten.

3 tips om het gevaarlijkste stresshormoon te verlagen

3 tips om het gevaarlijkste stresshormoon te verlagen

Wist je dat cortisol het gevaarlijkste stresshormoon is in het menselijk lichaam? Cortisol wordt aangemaakt in je bijnieren en valt, net als adrenaline, onder de stresshormonen.

Last van stress of spanning? Dit is het effect van een uurtje sporten op jouw geest!

Last van stress of spanning? Dit is het effect van een uurtje sporten op jouw geest!

Je leest en hoort het overal: sporten helpt tegen stress. Maar wat is er zo goed aan? Je voelt je door stress vaak al constant moe en sporten is in die situatie misschien het laatste waar je aan denkt. In dit artikel legt Zuiver uit waarom jij juist moet sporten tijdens een stressvolle periode.

Deze 3 signalen geven aan dat je vriendin toe is aan een dagje ontspanning!

Deze 3 signalen geven aan dat je vriendin toe is aan een dagje ontspanning!

Merk je dat je de afgelopen tijd niet meer zoveel contact hebt met je vriendin? Of merk je dat zij de afgelopen tijd niet helemaal lekker in haar vel zit?

A cold shower each day keeps the doctor away

A cold shower each day keeps the doctor away

Koud (af)douchen, het idee alleen bezorgt veel mensen de koude rillingen, maar met de juiste opbouw, ademhaling en mindset is het makkelijker dan je denkt! Zie hier 9 redenen waarom een koude douche een super goed idee is. Onderaan dit artikel leg ik uit hoe je koud (af)douchen kan opbouwen.

Getoond 1–10 van 84123456789

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook