Blijf jij sporten bij Fitness Zuiver?

De afgelopen weken hebben we bij Fitness Zuiver een aangepast programma aangeboden in verband met de tijdelijk sluiting van onze indoor faciliteiten. In deze periode hebben we dankbaar gebruik gemaakt van de prachtige spa tuin van Zuiver voor het geven van een groot aantal groepslessen.

Ook sporters die niet lid zijn van Fitness Zuiver waren van harte welkom en volop aanwezig. Misschien ben jij wel een van die personen die de afgelopen weken zonder lidmaatschap heeft meegemaakt hoe leuk sporten bij Fitness Zuiver is.

Vanaf 1 juli openen we onze deuren weer en verplaatsen onze groepslessen naar onze fantastische zalen binnen. De lessen zullen vanaf dit moment weer uitsluitend toegankelijk zijn voor leden van Fitness Zuiver. Echter heb jij als niet-lid nog altijd toegang tot de Fitness Zuiver App en het reserveringssysteem. Om ook daadwerkelijk deel te kunnen nemen aan de groepslessen (of om vrij te sporten) bij Fitness Zuiver zul je een lidmaatschap nodig hebben. Een plekje reserveren in een les heeft helaas zonder lidmaatschap geen zin omdat je niet door de toegangspoortjes zult kunnen.

Dit hoeft natuurlijk niet het einde te zijn van sporten bij Fitness Zuiver voor jou. Heb jij de afgelopen tijd heerlijk met ons gesport in de tuin van Zuiver dan doen we je graag een mooi aanbod voor een lidmaatschap bij de leukste gym in Amsterdam.

Neem alsjeblieft contact op via Sales@zuiveramsterdam.nl en vermeld hierbij dat je in de afgelopen periode in onze tuin hebt mee gesport. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden om te blijven sporten bij Fitness Zuiver.

Groeten,

Rick van Kempen
Manager Fitness Zuiver

 

 

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!