Beauty verwendag

Merk je dat je toe bent aan een moment voor jezelf en wil je jezelf een dag lang in de watten leggen? Zuiver biedt diverse arrangementen aan gericht op speciale beauty verwendagen. Deze arrangementen bevatten o.a. een entree tot de spa, een culinaire lunch of diner en uiteenlopende beauty behandelingen. Je kan hierbij onder andere denken aan:

Bekijk de arrangementen

Beauty verwendag voor moeder-dochter

Wil jij je moeder een dag lang in het zonnetje zetten en samen genieten van een heerlijk dagje weg? Met het Calm together arrangement genieten jullie beide van een complete wellnessdag gericht op twee personen. Het arrangement bevat alles wat jij verwacht van een beauty verwendag!

Bekijk het Calm together arrangement

Verwenarrangement vriendinnen

Merk je dat je door werk, je gezin of het sociale leven steeds minder tijd kan besteden aan jouw vriendinnen? Plan dan voor de aankomende maand een vriendinnendag in! Ervaar samen wat het effect is van een saunaronde en kom volledig tot rust tijdens een heerlijke beauty behandeling. Het verwenarrangement dat op dit moment populair is onder vriendinnen is het “feel arrangement”. Dit arrangement bevat:

- Entree tot de spa vanaf 09:00 uur
- Flesje water
- Ontspanningsmassage, hotstone massage of gezichtsbehandeling (50 min.)
- Deelname sauna opgietingen
- Gebruik van showergel en scrubzout

Bekijk het feel arrangement

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook