Winter in Amsterdam

Het valt bijna niet te ontkennen: Amsterdam dat bedolven is onder sneeuwvlokken is extra bijzonder. Om het meeste uit je dag te halen op een winterse dag geeft Zuiver jou diverse tips & to-do’s. Welke tip sla jij op voor de aankomende weken?

Geniet van een hottub-moment!

In Finland zie je het regelmatig voorbij komen: in de sneeuw genieten van een warme hottub. Spa Sport Hotel Zuiver maakt deze beleving mogelijk. Geniet tijdens je spa bezoek van de warme hottub en adem de frisse buitenlucht in van het Amsterdamse Bos.

Schaatsen op de grachten

Schaatsen op de Amsterdamse grachten, hoe leuk zou dat zijn? De laatste jaren komt het steeds vaker voor dat de grachten bevriezen en ze veilig genoeg zijn om op te schaatsen. Controleer wel of de grachten officieel zijn goedgekeurd om op te schaatsen!

Opwarmen in de sauna

Na een dag schaatsen of wandelen door de stad heb je wel behoefte aan wat warmte. Wellicht denk je meteen aan je dekentje en een kopje warme thee, echter zijn er nog veel meer mogelijkheden om op te warmen. Plan bijvoorbeeld een heerlijke sauna avond in en keer opgewarmd weer terug richting huis. Naast de warmte geeft de sauna ook nog eens een boost voor je weerstand!

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook