Herfst in Amsterdam

Eén van de meest prachtige seizoenen van het jaar: Herfst in Amsterdam. Bekijk nu onze 4 to-do’s die jij echt op je lijstje moet zetten voor de aankomende herfstweken!

1. Geniet van de prachtige herfstkleuren in het Amsterdamse Bos

Stel je is voor: een heerlijke zonnetje, een frisse herfstwind en een prachtig gekleurd bos. Breng een bezoek aan het Amsterdamse Bos en ervaar zelf hoe mooi de natuur is in het herfstseizoen. In het bos zijn er diverse routes te bewandelen, variërend in afstand en geschikt voor zowel jong als oud.

2. Tijd voor appeltaart en warme chocolademelk

Na een heerlijke boswandeling is het tijd voor verwennerij: Appeltaart met warme chocolademelk. Vanuit het Amsterdamse Bos loop je zo naar het clubhuis van tennisvereniging Amstelpark waar de appeltaart al voor je klaar staat! Even opwarmen en bijkomen van de wandeling!

3. Bezoek de sauna

Koude herfstdagen zijn misschien wel de lekkerste dagen om een bezoek te brengen aan de sauna. Geniet tijdens een saunadag van het spel tussen de warmte en de kou. Warm op in één van de acht sauna’s van Spa Sport Hotel Zuiver en werk ook nog eens aan het opbouwen van een gezonde weerstand. Na een spa dag ben jij weer opgeladen en klaar voor een nieuwe werkweek! De herfst in Amsterdam is zo gek nog niet!

naar de sauna in de herfst

4. Tijd voor een massage!

Er gaat toch niets boven een heerlijke massage als het buiten koud en regenachtig weer is? Geniet bij Zuiver van een heerlijke massage en geniet na je behandeling van een bezoek aan de sauna. Het beautysalon is zeven dagen per week geopend en biedt een breed aanbod aan beauty behandelingen. Zet jij jezelf de aankomende weken in het zonnetje?

massage tijdens de herfst

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook