3X doen in Amsterdam Zuid

Als je denkt aan Amsterdam Zuid dan denk je vaak aan De Pijp of Oud-Zuid. Deze wijken kenmerken zich doorgaans door zijn winkels en musea, maar wist je dat er nog veel meer te doen is in Amsterdam Zuid?

1. Ervaar zelf de snelst groeiende sport: Padel!

Wist je dat Padel de snelst groeiende sport is in Nederland? Padel is een combinatie tussen tennis en squash en is in Amsterdam een populaire activiteit geworden onder zowel ouderen als jongeren. Bij Amstelpark kan je iedere dag padelbanen huren zonder lidmaatschap. Daag jij je vrienden uit voor een potje padel? De verliezers betalen!

Amstelpark Padel is één van de grootste padellocaties in Amsterdam Zuid.

2.Beloon jezelf met een heerlijke massage

Een massage wordt door veel mensen gezien als een luxe of beloning. Echter belonen we onszelf te weinig en daarom wordt het tijd dat jij jezelf eens in het zonnetje zet. Geniet bij Zuiver van een heerlijke ontspanningsmassage, sportmassage of hotstone massage en keer als herboren weer richting huis. Voor welke massage kies jij?

Tekst gaat verder onder afbeelding

Massagesalon Amsterdam Zuid

Wist je dat het beautysalon van Zuiver één van de grootste salons is van Amsterdam Zuid?

3. Must do: geniet van een spa dag!

Wie als Amsterdammer denkt aan een saunabezoek denkt automatisch aan Spa Sport Hotel Zuiver. In Noord-Holland is Zuiver het grootste saunacomplex met 8 verschillende themasauna’s, diverse baden en een groot restaurant. De perfecte plek om even te ontspannen na een stressvolle of drukke periode.

Spa in Amsterdam Zuid

Spa Sport Hotel Zuiver: de wellness-hotspot van Amsterdam-Zuid

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook