Amsterdam

Amsterdam City Guide

3 dingen die je echt een keer moet doen in Amsterdam Zuid

Als je denkt aan Amsterdam Zuid dan denk je vaak aan De Pijp of Zuid-Oost. Deze wijken kenmerken zich doorgaans door zijn winkels en musea, maar wist je dat er nog veel meer te doen is in Amsterdam Zuid? Lees al onze tips in onze '3X doen in Amsterdam Zuid guide"

Herfst in Amsterdam: 4 to-do's!

In de herfst is Amsterdam een van de prachtigste plekken om je tijd door te brengen. De goudgele bladeren zorgen in de bossen voor een prachtige herfstsfeer, de avonden vallen steeds vroeger en het culturele seizoen draait op volle toeren. Bekijk hier onze 4 to-do's in de herfst.

Winter in Amsterdam: Deze tips maken jouw winter heel speciaal!

Het valt bijna niet te ontkennen: Amsterdam dat bedolven is onder sneeuwvlokken is extra bijzonder. Om het meeste uit je dag te halen op een winterse dag geeft Zuiver jou diverse tips & to-do’s. Welke tip sla jij op voor de aankomende weken?

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook