Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam - 020 3010 700 - www.zuiveramsterdam.nl - ©2014
Spa Sport Hotel ZUIVER

Trainingsdoel: Afvallen 

Heb jij de wens om een aantal kilo’s kwijt te raken, een gezond lichaamsgewicht te behouden en je bovenal fit te voelen? Dan is de juiste balans tussen gezonde voeding en efficiënt trainen heel belangrijk. Voeding heeft een groot effect op zowel je mentale als je fysieke welzijn en beïnvloedt je trainingsresultaten vrijwel direct.

Goede voeding essentieel

De basis voor een gezond en fit lichaam is goede voeding. Wil je afvallen ofwel je vetpercentage verminderen, dan is het goed om eens kritisch naar je eigen eetpatroon te kijken. Eet je volwaardig en gevarieerd? Is de verhouding aan energieleverende voedingsstoffen in orde? Zoek je comfort in eten bij stress, vermoeidheid, verdriet of verveling? Of is eten voor jou onlosmakelijk verbonden aan gezelligheid en zorgen veel sociale verplichtingen ervoor dat je moeite hebt met het handhaven van een gezond eetpatroon? Zijn er medische aspecten die een rol spelen? Onze voedingscoach kan je helpen de juiste keuzes te maken en de regie weer in eigen hand te nemen.

Efficiënt trainen 

De combinatie van gezonde voeding en efficiënt trainen helpt je om je doelen zo optimaal mogelijk te bereiken. Met de juiste verhouding aan cardio- en krachttraining verbrand je veel energie en bouw je spiermassa op waardoor je makkelijker van je overtollige kilo’s af kunt komen. Het resultaat; een gezondere lichaamssamenstelling  met meer spiermassa, minder vetmassa en daarbij een betere conditie. Onze fitness instructeurs en personal trainers kunnen je begeleiden om het beste uit je training te halen.

Vraag vandaag nog een gratis dagpas en maak kennis met fitness Zuiver. 

Wist je dat:

Gezond en lekker eten samen kunnen gaan? Verse pure producten zijn vol van smaak en een boost voor je gezondheid.

Een goed eetpatroon niet betekent dat je jezelf restricties oplegt, het zorgt er juist voor dat je goed voor jezelf zorgt.

De juiste verhouding koolhydraten, eiwitten en vetten essentieel is bij het bereiken en behouden van een gezond gewicht?

Krachttraining je metabolisme flink kan verbeteren? Je spieren verbranden zowel tijdens als na een goede krachttraining energie.