Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam - 020 3010 700 - www.zuiveramsterdam.nl - ©2014
Badkledingdag Spa 3 Spa 1
Spa Sport Hotel ZUIVER
admtext_image
8,3 van 10 op basis van 1237 beoordelingen.
admtext_image

4 redenen om te genieten van de

herfst

Dankzij de hoge temperaturen en het zonnige weer kan het je wellicht ontschoten zijn maar het is inmiddels herfst. De aankomende weken zullen we ons langzaam moeten gaan voorbereiden op koude en regenachtige dagen. Maar er zijn ook genoeg redenen om van de herfst te genieten. Zuiver geeft jou 4 redenen om van deze herfst te gaan genieten!

1. Prachtige herfstkleuren

Het koude herfstweer zorgt er altijd voor dat de bladeren van de bomen vallen. Dit zorgt voor prachtige plaatjes in het bos. Neem bijvoorbeeld eens de tijd voor een heerlijke boswandeling door het Amsterdamse Bos en geniet van de prachtige herfstkleuren.

2. Geen last meer van vliegen

Dit is misschien wel het beste aan de herfst! Gedurende dit seizoen zal je geen last hebben van vliegjes en muggen. Je kan weer met een gerust hart in slaap vallen!

3. Geniet van de frisse herfstlucht

Zet in de zomer een raam open om 'frisse lucht' naar binnen te laten en je zal merken dat dit weinig verschil maakt. Warme lucht is warme lucht en dat wordt door een openstaand raam niet opeens fris. Tót de herfst is aangebroken! Dan wordt het concept frisse lucht weer echt fris!

4. Er is weer regen! 

In eerste instantie zal je jezelf afvragen wat er positief is aan regen. Een regenachtige dag zorgt er voor dat je weer gaat genieten van een dag thuis. Hoe fijn is het om vanaf nu ’s avonds lekker op de bank te ploffen. Grote mok thee erbij, een goede film op tv, kaarsjes aan en klaar is kees.

Wil je toch graag iets ondernemen? Ontsnap dan aan het regenachtige weer en verwen jezelf met een heerlijke spa dag vol warmte en ontspanning. In de maand oktober heeft Zuiver een speciaal arrangement voor je samengesteld waarmee je kan genieten van een complete spa dag.