3 manieren hoe jij Zuiver in deze tijden kan helpen

Het zijn momenteel voor iedereen spannende en moeilijke tijden. Omdat ook Zuiver haar deuren grotendeels heeft moeten sluiten, proberen wij in de tussentijd van de nood een deugd te maken. Zo hebben wij afgelopen weken veel onderhoudswerkzaamheden verricht in onze spa. Deze werkzaamheden moeten uiteindelijk zorgen voor een optimale gastbeleving.

Door de sluiting van onze spa, sport en horecafaciliteiten zitten wij tijdelijk zonder inkomsten en kunnen wij geen gasten toelaten. Echter zijn er wel diverse mogelijkheden hoe jij ons in deze tijd een klein beetje kan helpen. Met jullie steun kunnen wij er na de corona-crisis weer voor zorgen dat je kan genieten van een onvergetelijke wellnessdag.

Op deze manieren kan je Zuiver helpen

1. Volg ons op Instagram (gratis)

Ook wij kijken er natuurlijk naar uit om onze faciliteiten z.s.m. weer te kunnen openen. Via onze social media kanalen informeren wij onze fans over de laatste gang van zaken. Wil jij ook op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen omtrent onze spa? Volg ons dan op Instagram.

2. Bestel een cadeaubon en kijk alvast uit naar je dagje ontspanning.

Heb jij ook zo’n zin in een dagje spa of een heerlijke behandeling en kun je niet wachten tot Zuiver weer haar deuren opent? Koop dan nu alvast een cadeaubon zodat je er helemaal klaar voor bent als je weer bij ons mag ontspannen. De cadeaubon kun je gebruiken voor een entree, arrangement of behandeling. Je koopt al een bon vanaf € 10!

Bekijk alle cadeaubonnen

3. Deel deze pagina met jouw vrienden (gratis)

Hoe meer mensen ons kunnen helpen, hoe beter! Deel deze pagina via Whatsapp en breng nog meer mensen op de hoogte van de manieren om Zuiver te helpen.

Deel deze pagina via Whatsapp

Tot slot wensen we iedereen veel sterkte en gezondheid toe. Uiteraard blijven wij jullie op de hoogte houden van alle ontwikkelingen.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook